Type: Trad
Nr: 3
Comment: 115m. Kanskje den beste ruten på vest-veggen med vedvarende interesse hele veien.
FA: Charlie ObhraiRichard Gaches
FA date: 30/04-12
Original grade: 6 (6a+)
Navigation:Google Maps
Page views (since 2019.10.09): 21
Pitches:
n/a
(30m), Begynn på venstre enden av en hylle bak et tre. Klatre lett, men modig opp og mot høyre til et horisontalt riss og starten på høyre av to parallelle tynne fingerriss. Følg den forbi en overlapping med vedvarende og godt sikret klatring til standplassen under et stort firkantet overheng. En stor friend er nyttig for sikring på standplassen.
n/a
(30m); Klatre forbi overhengen på høyre side og spleis opp et bratt hjørne (bedre sikret enn det ser ut) til et lite overheng. Trekk iherdig rundt dette i en eksponert posisjon. Enklere klatring for 15m fører til en god kile standplass på en liten hylle under overheng.
n/a
(30m); Gå opp mot høyre over et kort sva å stå på et egg under en svakhet i overhengen. Plasser avgjørende friends i en sprekk og trekke over bule på en skrånende avsats. Klatre mot venstre, forbi en busk og opp diedern på høyre side av et brukket sva. Like før en stor overheng, trend videre mot venstre over et sva og så tilstandplassen.
n/a
(25m); Klatre direkte opp risset fra standplass og deretter rett inn i en dieder. Dette fører til lett terreng og toppen.

Ticks:

No ticks

Comments:

No comments