Adkomst: I Vatnekrossen (Hana, Sandnes) kjør mot Hommersåk med Lutsi-vannet på høyre side av veien, ta til høyre veinummer 13 mot Ims/Høle/Bersagel. Etter rundt 9 km fortsett forbi avkjørselen til Vårli, kjør gjennom en krapp sving rett etter en eplegård på venstre side. 100 meter etter svingen er det en bratt sving til høyre ned til parkeringsplass til en badeplass. Parker her. Ikke parker langs veien eller i forbikjøringslukene! Det er grunneierens betingelse for å tillate klatring at vi parkerer bare på angitt parkeringsplass og lukker grinden ved anmarsj til klippen. Gå tilbake langs veien til eplegården og opp en liten gårdsvei til høyre mellom epletrærene på høyre og et brunt hus til venstre. Aldri parkere her, det er privat parkering til hytteeierne. Følg gårdsveien oppover, gjennom grinden og opp til myra. Veggen er til høyre. Ca 10 minutters anmarsj fra bilen.
Forhold: Dette er et relativt nytt felt med noe varierende fjellkvalitet, pass på løse steiner, særlig om våren. Den bratte hovedveggen er ganske tørr om det regner, og tørker fort. Sol om ettermiddagen. Vær obs på frittgående hester. Klippen er mellom 25 og 8 meter høy og generelt litt overhengende.
Historikk: Veggen ble funnet av Simon Atkins og baby Ellinor (takk for pappaperm!) mai 2012. Før noe blir gjort og omtrent 38 minutter etter at funnet var nevnt til Johnny Fivelsdal hadde han rappellert ned 2 linjer, satt inn et snufeste og renset 3 potensielle ruter. Og Liz Aitken var ikke langt bak heller. Men full kred til de to for å få ting i gang! Etter det begynte Simon Atkins, Sindre Bø, Rochus Lyssy...