Page views (since 2019.10.09): 150
Adkomst: Kjør E 39 sørover mot Ålgård, ta av mot Oltedal rett etter Ålgård. Like før man kommer til Oltedal, ta til venstre mot Lauvik ved Spinneriet. Kjør opp bakken og parker i andre lomme nedenfra på høyre siden av veien, rett før bakketoppen. Kryss elven og gjerdet og følg vardet sti rundt til venstre til bunnen av klippen. Viktig informasjon: Under jaktsesongen (fra September fram til jul) er det ønskelig at alle som har lyst å klatre på Spinneriveggen tar kontakt med jaktlaget (Jan Pedersen tlf: 415 02 559. jan.pedersen@iss.no) for å gi beskjed. Slik unngår vi å komme i konflikt med jegerne.
Forhold: Veggen byr på noen av de lengste sportsrutene i området med variert fjellkvalitet. Hovedveggen byr på høykvalitets granitt og opptil 35m lange ruter (Obs. Krever 70m tau!). Noen ruter er opp i tre taulengder—for dem som liker slikt. Veggen er sørvendt, med sol hele dagen. Klippen ligger i særdeles praktfulle omgivelser.
Historikk: Klippen har blitt sett på i mange år, men det var ringrevene John Fivelsdal og Liz Aitken som først tok drillen fatt i 2007. Sammen med Rochus Lyssy har de lagt ned en enorm innsats for å tilrettelegge for klatring og resultatet er veldig bra. Majoriteten av rutene ligger på 6 og 7-tallet.