Page views (since 2019.10.09): 100
Adkomst: Kjør E 39 sør mot Ålgård, ta av rett etter broen på Sandnes og følg skilting mot Austrått og Lauvik. Etter Austrått-tunnelen kommer en til en rundkjøring, ta til høyre mot Lauvik og følg skiltingen til Lauvik og Høle (veinr. 13). I en av de siste svingene før Høle er det et lite stykke av en gammel vei på venstre hånd som man kan parkere på. Gå over hovedveien og inn på en liten grusplass. Ikke parker på denne! Husk å lukke porten etter deg. Fra Stavanger er det omtrent 35 km og det tar rett i overkant av en halvtime å kjøre.
Gå opp mot høyre, over et gammelt gjerde. Når en nærmer seg vil det være et par bratte klyv med faste tau rett før en når veggen.
Forhold: Krusafjell er primært vertikalt, har ettermiddagssol og noe hardere ruter. Veggen ligger eksponert oppi høyden og derfor langt mer vindutsatt en Skogsveggen, på godt og vondt. Variert fjellkvalitet. Lengden på rutene her er lengre, fra 15 til 25 meter.
Historikk: Funnet en regnfull sommerdag i 2007 av Morten Diesen, Sølvi Eik og Stian Engelsvoll som var ute i ens ærend for å finne noe nytt. Etter en bomtur i nærheten av Hommeland til noe som Morten trodde skulle bli det nye Ceuse, ble øynene rettet mot disse to klippene rett ved Høle. Ingen gikk tomhendte hjem. Mens Morten og Sølvi konsentrerte seg om Skogsveggen, gikk Stian i gang med å bolte Angrepet av sexklatrere (7) på Krusafjell. Flere hev seg med i arbeidet og i løpet av høsten 2007 var disse klippene så godt som utviklet. Kai Johannssen har i ettertid tilført en håndfull nye ruter.