Page views (since 2019.10.09): 63
Adkomst: Kjør E 39 sørover i retning Kristiansand. Avkjørselen til Nedrebø ligger mellom Ålgård og Vikeså. Et par mil etter Ålgård er det skiltet til Nedrebø mot venstre. Etter omtrent 4-5 kilometer kommer en til Nedrebø, ta deretter til høyre mot Ivesdal. Etter et par hundre meter kommer en til en høyde, feltet ligger rett ved veien på venstre hånd. Fra Stavanger er det omtrent 45 km og tar rett i overkant av en halvtime å kjøre. Anmarsjen er selvforklarende.
Forhold: Veggen er vestvendt og får ettermiddagssol. Rutene er 15-20 meter lange. Klatringens karakter er stort sett svakt overhengende og fingertung veggklatring. Fjellet kan på visse steder føles grovt og noe porøst, men har stort sett fin og solid kvalitet. Hundre meter etter feltet ligger Krokavatnet som egner seg godt til bading om sommeren.
Historikk: Det er virker usannsynlig at ingen andre klatrere har kjørt forbi og ikke sett denne klippen. Utviklingen av feltet begynte sommeren 2010 da Stian Engelsvoll kjørte forbi klippen på det som egentlig var en tur for å finne nye buldresteiner. Etter en kjapp klarering med grunneier gikk turen tilbake noen dager seinere sammen med Nick Ashton og Alejandro Amilibia. Første rute som ble boret og gått var Blodtørst (8).