Page views (since 2019.10.09): 26
Adkomst: Kjør E 39 sørover mot Ålgård, ta av mot Austrått og Lauvik. Ta til høyre mot Lauvik og Høle i rundkjøringen etter Austråttunnelen. Omtrent to kilometer etter Noredalen bygdehus og parkeringen til Nordland, er det skiltet Jobu til høyre. Parker ved skiltet som det står Auglend på. Veggen ses fra veien, den ligger litt nedenfor den brede, store veggen. Følg så traktorvei i fem minutter og husk å lukke grindene. Traktorveien gjør så en sving mot høyre, ta til venstre og gå opp gjennom bjørkeskog og deretter gjennom “gate” i granskogen. Anmarsj tar i overkant av ti minutter. Kjøretid fra Stavanger er på rundt 30 minutter, ca 30km.
Forhold: Klippen ligger i skogen og trærne er ganske tett inntil veggen. Feltet er sørvestvendt og får sol på ettermiddagen der den kommer gjennom skogen. Mygg og knott kan være et problem på vindstille dager om sommeren. Feltet er lite besøkt, men fjellkvaliteten er bra. Rutene er 10 til 30 meter lange på vertikale eller svakt overhengede vegger.
Historikk: Feltet ble utviklet av Hans Jørgen Moe og Vegard Aksnes tidlig på 2000-tallet. Trym Atle Sæland har bidratt litt med et par naturlige linjer.