Page views (since 2019.10.09): 32
Adkomst: Kjør E39 en time sørover til Helleland.Ta så Rv 42 mot Tonstad. I Tonstad tar du Rv 468 mot Sinnes. 10 minutter etter Tonstad tar du av til høyre over bro opp mot Liland (skilt til Liland). Parker ved første hus på venstre side, ca. 7 minutter etter bro/Rv 468. Fra Stavanger er det omtrent 120 km og tar ca en time og 45 minutter å kjøre. Fra parkeringen går det sti opp til en brun hytte. Bak den brune hytten er det en liten trebro, fra den følg vardet sti opp til Crazy Creek, omtrent fire minutt. Stien kommer opp til rutene Skippy og Home and Away.
Forhold: Crazy Creek er sørvendt og får sol fra ca kl 11 til 19. Veggen ligger i idylliske omgivelser med flott utsikt utover Sirdalen. Det er flatt og fint under rutene med bord og “sofa” satt igjen av de lokale. Fjellkvaliteten er bra: fast, lys granitt. Veggen er alt fra sva til opp mot 16 meter overhengende. På grunn av overhenget er veggen stort sett alltid tørr.
Historikk: Veggen ble gjenfunnet sommeren 2007, og initiativtakerne Asbjørn Moe og Lars Ole Gudevang boret de fleste rutene på varme og tørre dager høstferien 2007. Veggen hadde da et anker (rett ved ankeret til Home and Away) med to kortslynger som sannsynligvis hadde hengt der i ca 10 år. Hvem som har plassert dem der vites ikke.
Feltet har navnet sitt fra huset ved parkeringen som har skilt over inngangsdøra med ”Crazy Creek”. Det er per i dag kun fire ruter og tre prosjekter, men det er potensiale for mange flere harde og bratte ruter. Beverly heels byr på 28 meter klatring med 12 meter jevnt overheng. Home and Away er 25 meter og svakt overhengende. Magnum er ca. 30 meter lang og 16 meter overhengende, variert klatring. Navnene på rutene står skrevet på fjellet under rutene.