photographer: Unknown
Page views (since 2019.10.09): 34
Adkomst: Kjør E 39 mot Ålgård, ta av mot Sirdalen. Feltet ligger i enden av Hunnedalen. Auto 2000 ligger like ved Lorten, på sørsiden av veien. Parker med Lortabu og finn veien opp den bratte bakken forbi noen småvegger. Anmarsjen kan være fuktig så fjellsko anbefales og tar ca. 10 minutt. Forhold Klippen er nordvestvendt og er i skyggen frem til midt på ettermiddagen. Omgivelsene er like fine som på Lorten, men på grunn av den bratte anmarsjen er ikke klippen like barnevennlig. Rutene er for det meste svakt overhengende eller vertikale og steinkvaliteten er bra.
Historikk: Navnet på klippen kommer fra en bilforhandler som sponset boltene under utvikling av feltet, noe som er ikke gjort verken før eller siden i Rogaland (ok da - Vest Agder). Klippen ble utviklet på slutten av 90-tallet samtidig med mye annet i området og av de samme folkene. På den tiden britene Leo Houlding og Andy Cave prøvde seg på Kjerags vegger, gikk de også noen fine ruter på Auto 2000. Leo sine to ruter på venstre siden av veggen skal være ganske dårlig sikret og har ikke mye trafikk, selv om svaet er veldig fint. Det finnes også et fint riss som fortsatt er et prosjekt (Conan). Prosjektet er et kileprosjekt og forhåpentligvis vil noen ta opp utfordringen i fremtiden.
I 2004 ble det litt aktivitet på klippen igjen. Gunnar Karlsen gikk det gamle Goldwing prosjektet og Leif Henning B. Johnsen klarte Autoerotikk, en fin linje som ryktes å være solid for 8+. Som mange av klippene i denne føreren er det en god del igjen som kan gjøres før klippen er ferdig utviklet.